FitFeet Lúdtalpszőnyeg

Gyakori kérdések

Szállítási információk

0

Talpmasszázs

A reflexzóna masszázs (talpmasszázs) hatásmechanizmusa:


A reflexzóna masszázs úgy működik, hogy a reflexológia energetikai- és szabályozó rendszere által a kéz, láb, stb. reflexzónáin keresztül befolyásolni tudjuk a szervek nem megfelelőműködését.


A különböző masszázstechnikákkal egy alulműködő szervet tonizálhatunk, - erőteljesebb működésre ösztönözhetünk - míg egy másik technikával pedig egy túlműködő szervet szedálhatunk, visszafoghatjuk a működését.

A reflexológiai eljárásokat olyan betegségek, állapotok esetén alkalmazhatjuk, melyeknél a reflexológia fent említett sajátos szabályozó rendszere működik. Ez azt jelenti, hogy a degeneratív betegségek utolsó stádiumának kivételével - ahol a szervezet saját szabályozó rendszere már nem működik - tulajdonképpen szinte minden esetben eredményesen alkalmazható.

A reflexológia mindazon esetekben használható ez a gyógymód, amelyeknél a szervezet saját önszabályozó és öngyógyító rendszere megfelelően működik. Mozgásszervi problémák (pl – lumbago, isiász, izületi gyulladás, kopás, artrózis, Bechterew kór) mellett egyéb belszervi pröblémákra is kedvező hatással lehet.

Kapcsolat

1026 Budapest Hűvösvölgyi út 67.

+36 30 9714 987

info@fitfeet.hu

Vásárolj FitFeet lúdtalpszőnyeget!

Veszek egy FitFeet lúdtalpszőnyeget a webáruházban.

Tovább

Blogértesítő

Iratkozz fel blogértesítőnkre, hogy értesülj a legfrissebb bejegyzésekről!

©2015. Minden jog fenntartva - www.fitfeet.hu