FitFeet Lúdtalpszőnyeg

Gyakori kérdések

Szállítási információk

0

FitFeet Lúdtalpszőnyeg

Akció
22.000,-Ft
19.500,-Ft
2 db / csomag
Termék mérete: 26 cm X 26 cm (1 db)
Kosárba

Termékismertető


"A Fitfeet lúdtalpszőnyeg fejleszti az egyensúlyérzéket és
megmozgatja a talp és lábszár izmait. Ez hat leginkább a lúdtalp ellen."

(Fazekas Edit)
 
 
A FitFeet lúdtalpszőnyeget gyermekek és felnőttek számára fejlesztettük, hogy megelőzhessék a lúdtalp kialakulását, leküzdhessék annak káros hatásait és segítsék a lúdtalp kezelését. Rendszeres használatával erősíthetik talpizmaikat, stimulálhatják reflexzónáikat és otthonukba vihetik azt a lúdtalp kezeléséhez szükséges természetes járófelületet, amelyhez talpunk évezredek során hozzászokott.

 
A lábunk egészségi állapota meghatározza életminőségünket, ezért annyira fontos a statikai jellegű lábelváltozások kialakulását megelőzni, vagy a már kialakult állapotot kezelni.
 
A lúdtalp nem más, mint a lábfej harántboltozatának lesüllyedése. Az elsődleges panaszok a lábfej és az alsó végtag gyors fáradása, de hosszútávon ennél sajnos sokkal komolyabb következményekre kell számítani. A lábcsontok megváltozott helyzete miatt fájdalommal járó ízületi kopások jelentkeznek, a térdkompenzáció következtében x láb, ezzel együtt pedig korai artrózis alakulhat ki. A medenceszög kibillen, a gerinc csigolyái elmozdulnak, és kialakul a gerincferdülés.

 
Lábunkat napközben cipőbe zárjuk. Utunk nagy részét aszfalton, parkettán, mesterséges környezetben tesszük meg, amivel csak megnehezítjük a lúdtalp kezelését és elgyengítjük talpizmainkat. A FitFeet lúdtalpszőnyeg otthonába viszi a talaj természetes formáit és a lúdtalp torna lehetőségeit. Napi 5-10 percet mezítláb A FitFeet lúdtalpszőnyegen állva, akár zuhanyzás, fogmosás, a tükör előtt, vagy akár játék közben észrevétlenül erősíti talpizmait, ezzel segítve a lúdtalp kezelését.
 
Miért a FitFeet lúdtalpszőnyeg a megoldás?
A 18. században élt katolikus pap és természetgyógyász, Sebastian Kneipp figyelte meg először, hogy a hideg víz és a különböző formájú és méretű kavicsok okozta nyomás jótékonyan hatással van a lábakra. A FitFeet lúdtalpszőnyeg e természetes felületeket utánozva fejti ki pozitív hatását. Használatával megőrizhető az egészséges lábboltozat, már kialakult lúdtalp esetén pedig fokozható a renyhe talpizmok működése és az ízületek stabilitása.


Előzze meg a lúdtalp kialakulását és erősítse talpizmait a FitFeet lúdtalpszőnyeggel!
 
A TV Több mint testőr műsorát, amelyet a FitFeetről készítettek, itt találja.
 


Gyógytornászok véleménye a FitFeet lúdtalpszőnyegről:

"A Fitfeet lúdtalpszőnyeg fejleszti az egyensúlyérzéket és megmozgatja a talp és lábszár izmait. Ez hat leginkább a lúdtalp ellen."
(Fazekas Edit)

"Haza is vittem belőle a gyerekeimnek. Ők és férjem a mosdó előtt használják. Én néha beviszem a konyhába is."
(Antal Zsuzsa)

"Azért szeretem használni, mert a pácienseim értékelik a változatosságot. A Fitfeet lúdtalpszőnyeg végre valami új!"
(Gerendás Eszter)
 
 
 

Kapcsolat

1026 Budapest Hűvösvölgyi út 67.

+36 30 9714 987

info@fitfeet.hu

Vásárolj FitFeet lúdtalpszőnyeget!

Veszek egy FitFeet lúdtalpszőnyeget a webáruházban.

Tovább

Blogértesítő

Iratkozz fel blogértesítőnkre, hogy értesülj a legfrissebb bejegyzésekről!

©2015. Minden jog fenntartva - www.fitfeet.hu